WhiteWater instruktør

Selve instruktør forløbet opbygges i moduler.
Herunder kan du læse mere om indholdet af de enkelte moduler, tidsforløb, priser mm.
Tidspunkter for de enkelte moduler tilrettelægges i fællesskab med den enkelte instruktør aspirant.

Niveauet – For at begynde på Instruktørforløbet bør du have et solidt kendskab til padling i whitewater i forvejen. Aspiranten bør have grundtag rimeligt på plads og have et stabilt rul – også i whitewater.
Aspiranten bør endvidere være sikker på klasse 3 vand.
Det vil afgjort også være en fordel at have et kendskab til playboating og have erfaring fra forskellige bådtyper, Creek, river runners og playboats.

Introduktionsmodul – Her arbejder vi med de generelle forhold om at være instruktør i Whitewater, gennemgår egenfærdigheder der bør være på plads inden det videre forløb, samt en vurdering af egenfærdigheder i forhold til et instruktørniveau.
Modulet vil normalt være over en weekend, men kan også tilrettelægges over fx 2-3 hverdage enten på Mörrumsåen, i Norge eller i forbindelse med vores sommerkurser i Frankrig.
Pris: kr. 1795,00 ved min. 2 deltagere.

Redningsmodul – Redningsteknikker
3 dages kursus hvor der arbejdes med sikkerhed og redning.
Forskellige redningssetup både i forhold til instruktion og i forhold til egenpadling af vanskelige/risikofyldte passager. Yderligere arbejdes med svømme og slæbesystemer, fritrækning af udstyr, redning af roer og udstyr hvor der er vanskelig tilgang m.m.
Pris: kr. 1995,00 ved min. 2 deltagere.

Førstehjælp – Svarende til almindeligt 12 timers førstehjælps kursus
Fx Hos Røde Kors

Undervisningsmodul – Strukturer et undervisningsforløb
Typisk én dag inden fx “Instruktør træningsweekend” hvor der arbejdes med planlægning af forløb til forskellige målgrupper. Herunder begyndere og let øvede, indholdet skal også omfatte valg af strækninger, valg af metoder for evt setup af padlingen.
Pris: kr. 995,00 ved min. 2 deltagere.

Instruktør træning – Her vil du komme ud som aspirantinstruktør og efter færdighedsniveau varetage dele af undervisningen, under supervision af instruktør. Der vil i forbindelse med alle dage som aspirantinstruktør, være individuel supervision før, under og efter dagen.
De fleste vil være med på dette modul 2-4 gange, så der opnås en vis rutine og erfaring under supervision af erfaren white water instruktør.
Hver dag som aspirantinstruktør afregnes med kr. 750,00.

Instruktør eksamen – Foregår over en forlænget weekend hvor dagen uden elever eksamineres i redning, egenfærdigheder samt lægges undervisningsforløb. Undervisningsdelen foregår med “almindelige” elever som figuranter hvor instruktør aspiranten i stor udstrækning varetager undervisning og sikkerhed – dog vil der være instruktør med på vandet hele tiden i tilfælde af sikkerhedsmæssige behov, og evt rådgivning.
Pris for eksamen kr. 2550,00.

Samlede priser
Hvert modul kan tilkøbes enkeltvis eller du kan købe en samlet “instruktør pakke” til kr. 8.000,00 inkl. 4 dage som aspirantinstruktør (normalpris kr. 10335,00).
Alle moduler skal være gennemført inden eksamen.
Prisen er inklusiv al undervisning, brug af specialudstyr til fx redningssetup, samt supervision. Prisen er eksklusiv udstyr, egen transport, forplejning samt førstehjælps modul.

Evt reeksamen afregnes med kr. 775,00 per reeksamensdag.