PadleMed

"PadleMed"

Er et tilbud til dig der har været med på white water kajak kursus, og gerne vil gøre lidt mere ved det - uden at skulle på kursus hver gang!
"PadleMed" ordningen giver desuden en god mulighed for at møde ligesindede at padle med.
Du finder vores white water gruppe her
Selvom der altid er vand nok til god padling på Mörrumsåen, kan det være fint at kunne tjekke vandstanden, så du kan vælge hvor den bedste padling er i forhold til hvad du går efter. Det kan du gøre her

Priser
Du betaler kun for mad, overnatning på vores kursuscenter og evt. leje af udstyr.
Derudover kommer dine egene transport udgifter.
Prisen for at "PadleMed er kr. 300,00 for en weekend på Mörrum for mad og overnatning.
Som PadleMed'er kommer du på deltagerlisten, så du kan koordinere fælles transport med nogle af de andre PadleMed folk eller kursusdeltagerne hvis der interesse.
Vilkår for PadleMed
Som "PadleMed" deltager er du ikke med på kurset som kursusdeltager!
Det er et tilbud om hjælp til transport, mad, hygge møde andre padlere og den slags.
Det er derfor en forudsætning, at du kan klare dig selv i det vand der padles i - og ikke forventer, eller er afhængig af vores hjælp til at samle dig op. Se nærmere herunder.
Endvidere håber vi du/I er forstående for, at pladsen på f.eks. Mörrum kan være trang enkelte steder, hvor mere rutinerede padlere hurtigt optager pladsen for vores nye elever. Derfor er det nødvendigt, at der tages hensyn til dette. Særligt når der er flere "PadleMed" folk på turen.
Hvilke kurser kan "PadleMed'ere" være med på?
Du har været på:
Du kan komme med på:
Uge begynder kursus Weekend begynder kursus
Uge videregående kursus Weekend begynder kursus og
Uge begynder kursus
Weekend videregående kursus Weekend begynder kursus
For datoer m.m. kig i kursuskalenderen eller kontakt os, for at høre hvornår vi er af sted. Vi holder mange begynderkurser ud over dem der fremgår af kursuskalenderen, så vi er på vandet næsten hver weekend i sæsonen.

Tilmelding i forvejen er selvfølgelig nødvendig, lige som vi ikke kan garantere at vi kan stille udstyr til rådighed eller medbringe dette. I langt de fleste tilfælde er det dog ikke noget problem.

For at undgå misforståelser og dårlig stemning. Gælder vores  "PadleMed" ordning kun for de ovenstående kurser ikke på vores Videregående og Begynder 2 kurser samt vores white water safarier.