Om WhiteWater.dk

WhiteWater.dk er samlingspunktet for whitewater i Danmark

WhiteWater.dk byder sæsonen igennem næsten hver weekend på muligheder for PadleMed og/eller kurser inden for whitewater kajak.
Jakob Hertz er instrutør på de fleste af vores ture og kurser.
Jakob har været meget aktiv whitewater padler siden sidst i 80´erne og selvom der de senere år er kommet lidt flere danske instruktører til, er der ingen tvivl om at Jakob er den med klart mest erfaring. Både i forhold til sikkerhed på vandet, undervisning og ikke mindst egenfærdigheder.
I dag er WhiteWater.dk og vores (og vores hovedside OutdoorPlay.dk) de eneste professionelle udbydere af white water aktiviteter i Danmark og Sydsverige.

Kontakt os

e-mail: Jakob@outdoorplay.dk
tlf. +45 3162 3131

Camps, kurser og PadleMed

I foråret/forsommer og sensommeren er vi mest på Mörrumsåen i Blekinge hvor vi har vores kursuscenter. Her har vi en bla. PadleCamp i foråret og Prøveture, begynderkurser, videregående kurser og whitewater redningskurser.
I sommerferien har vi dels kurser på Mörrumsån, dels ture og kurser for øvede i Norge og Alperne.
Gennem 20 år (op til Covid) havde vi vores faste SommerCamp nede ved floden Durance i kanten af de franske alper. Her finder du det største område for whitewater kajak i Alperne, med massevis af floder på alle niveauer. Fra lette begyndervenlige stræk, over en god del klasse 3-4 vand til det helt svære klasse 5 og 6 vand. Vi laver gerne gruppeture ned til dette område.

WhiteWater.dk drives til daglig af Jakob Hertz, der også er instruktør/guide på en stor del af vores kurser og ture.

2 Replies to “Om WhiteWater.dk”

  1. Hej igen 🙂 vi havde tænkt os at komme i starten af august, men så vidt jeg kan se har i først et hold i september, holder i slet ikke noget i august eller har i ikke opdateret endnu (vi har købt smartbox gavekort på 699kr)

Skriv et svar